Qui som?

"Si vis pacem, para ludum"

Batejada inicialment com “Si vis pacem, para ludum” (si vols la pau, prepara’t per jugar) la nostra associació neix al 2009 amb l’objectiu de fer promoció dels jocs de taula sobre temes històrics per ampliar l’afició, però també per fer divulgació de la història. Amb aquesta denominació hem participat en esdeveniments de recració històrica com el Festival Tarraco Viva, la commemoració de la batalla d’Arbúcies o la batalla de Torredembarra, i també en altres esdeveniments lúdics com el Festival DAU, les jornades anuals de l’AJRET, el Festival Ludivers, Vilajuga, entra d’altres.

tgn juga qui som
tgn juga qui som
tgn juga qui som
tgn juga qui som
tgn juga qui som
tgn juga qui som
tgn juga qui som
tgn juga qui som
tgn juga qui som

TGN Juga

Al 2022 vam decidir organitzar el festival TGN Juga amb l’objectiu d’ampliar el nostre ventall d’activitats i obrir l’associació a la divulgació del joc de taula en general, crear afició i tenir un punt de trobada per aquelles persones que el hi agrada jugar o que vulguin conèixer aquest mon. També es volia aconseguir consolidar a Tarragona un festival anual on el joc i el jugar es el centre, convertint-lo en un acte de ciutat com ja passa en altres ciutats de Catalunya. En aquest sentit, la aliança amb l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona permet que el festival realci els valors associats al joc de taula: diversió, creativitat, respecte, tolerància, imaginació, saber compartir, col·laborar, escoltar, etc.

Amb aquesta fita al punt de mira, i sense deixar de banda la resta d’activitats, l’associació ha passat a denominar-se TGN Juga perquè pensem que recull millor allò que volem abarcar.

tgnjuga-qui som